ΖΩΔΙΑ

​​​​​​​9/8: Δώστε φωνή στις επιθυμίες σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 


Γεωργία Σταύρου

8 Αυγούστου 2020

​​​​​​​9/8: Δώστε φωνή στις επιθυμίες σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 

Κριός

Σήμερα βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Οι σκέψεις σας σήμερα μπορεί να σας αποδυναμώσουν και χρειάζεται να δείξετε το σθένος και την αντοχή σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Το διπλωματικό σας ταλέντο θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο σήμερα κυρίως στις επαφές σας με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η ευελιξία πάντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, ωστόσο σήμερα είναι απαραίτητη κυρίως αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η γέφυρα μεταξύ διαφορετικών καταστάσεων ή ιδεών θα σας προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Είναι καλή στιγμή να επανατοποθετηθείτε βελτιώνοντας μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ομαδοποιηθείτε και να συνεταιριστείτε προς έναν κοινό σκοπό χωρίς να χαθείτε μέσα στις ομάδες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο τρόπος να πετύχετε τον σκοπό σας είναι ένωση παρά η διάσπαση γιατί οι αντιπαραθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Είναι ευκαιρία σήμερα να συνδεθείτε ξανά με ότι έχετε αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό και κυρίως με ότι σας δυναμώνει και τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Προτάσεις άλλων ανθρώπων σήμερα μπορούν να έρθουν και να είναι πολύ χρήσιμες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας να παραμείνετε εστιασμένη/ος στις πραγματικές σας δυνατότητες και ικανότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο κατάλληλος προγραμματισμός σήμερα θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.