ΖΩΔΙΑ

11/8: Η ανάγκη για ασφάλεια σας οδηγεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Αυγούστου 2020

11/8: Η ανάγκη για ασφάλεια σας οδηγεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε προτεραιότητα σήμερα με την Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα για το ζώδιο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα βοηθούν για νέα ξεκινήματα είτε αφορά τα επαγγελματικά σας είτε στην προσωπική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ενδέχεται σήμερα να νιώσετε χαμένη/ος στην θάλασσα των συναισθημάτων σας με θολά τα όρια μεταξύ της δικής πραγματικότητας και του εξωτερικού κόσμου, αλλά η Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον προσανατολισμό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Οι σχέσεις, οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Το καθήκον και η αίσθηση των προσωπικών σας ευθυνών σας βοηθούν σήμερα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες δομές σταθερότητα μέσα από στις οποίες θα νιώσετε ασφάλεια εσείς και οι άνθρωποι γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ευνοϊκή θέση η Σελήνη στον Ταύρο για το ζώδιο σας σήμερα στην προσπάθεια σας να κατανοήσετε βαθύτερα νοήματα και να διερευνήσετε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Ένα ταξίδι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η προσωπική αίσθηση ελευθερίας είναι δύσκολο να κατακτηθεί χωρίς προσπάθεια και θάρρος σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η ανάγκη για σχέσεις στενές, με βαθύτερο νόημα είναι έντονη σήμερα με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Δημιουργώντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση καθώς και μια αίσθηση φροντίδας για εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στην οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή και γενικότερα σε ότι σας ενδιαφέρει και θέλετε να είναι φροντισμένο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Επικοινωνιακή ημέρα και αρκετά δραστήρια αν αποφασίσετε να κινητοποιηθείτε και εσείς προς μια κατεύθυνση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.