ΖΩΔΙΑ

13/8: - Η θετική σκέψη οδηγεί τα βήματά σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 


Γεωργία Σταύρου

12 Αυγούστου 2020

13/8: - Η θετική σκέψη οδηγεί τα βήματά σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 

Κριός

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη αυτές τις ημέρες σας βοηθά στις δράσεις σας και σας γεμίζει με σθένος και δύναμη.Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Ταύρος

Ο Ήλιος με τον Άρη αυτές τις ημέρες σας αναζωογονεί και δίνει ένα αίσθημα ανανέωσης.Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας δίνει την ώθηση να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αγαπάτε και να πάρετε ικανοποίηση. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα, αξίες και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα καριέρα και εργασία είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη ευνοεί τις δράσεις σας. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Λέων

Πολλά πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς δημιουργικές διεξόδους είτε βρίσκεστε στην έδρα σας είτε σε διακοπές.Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Παρθένος

Δικά σας βαθύτερα θέματα σας απασχολούν αλλά είναι πολύ καλές ημέρες να διευκολυνθείτε στην εσωτερική διεργασία που κάνετε.Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Ζυγός

Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα είναι πολύ καλή στιγμή να διευθετήσετε ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Σκορπιός

Πολύ καλή ημέρα να διαχειριστείτε καταστάσεις που με κάποιον τρόπο σας έχουν κουράσει και νιώθετε χωρίς ενέργεια. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας σπρώχνουν να βγείτε έξω από τα τετριμμένα, αναζητώντας την έξαψη της στιγμής. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να μην χάσετε την ροή και να παραμείνετε ενεργά στο παιχνίδι. Τα πράγματα αλλάζουν και οι καταστάσεις γύρω σας τροποποιούνται. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Υδροχόος

Η ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα σας οδηγεί και η θετική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σας βοηθά να ισορροπήσετε τα θέλω σας. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Ιχθύες

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Άρη σας γεμίζει ενέργεια και σας σπρώχνει προς κατευθύνσεις που η προσωπική ικανοποίηση γίνεται ο κύριος στόχος. Διαβάστε την συνεχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.