ΖΩΔΙΑ

17/8: Eυκαιρία να αλλάξετε τρόπο σκέψης - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Αυγούστου 2020

17/8: Eυκαιρία να αλλάξετε τρόπο σκέψης - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα χτες και σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε λίγο από τα τετριμμένα και να γευτείτε χαρές της ζωής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Μικρές διαφωνίες ή πράγματα που σας ενοχλούν μικρής σημασίας δεν είναι ικανά να σας χαλάσουν την διάθεση σήμερα αν δεν το επιτρέψετε εσείς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σήμερα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα τωρινά δεδομένα και να προσθέσετε την δική σας πινελιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Αυτή την στιγμή καλείστε να κάνετε δράσεις οι οποίες όχι μόνο έχουν αντικειμενική απόσταση αλλά έχουν δείξει με κάποιον τρόπο την αποτελεσματικότητά τους στο παρελθόν.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Σήμερα ακόμη και αν θελήσετε να κρύψετε κάτι από τους άλλους θα είναι μια δύσκολη υπόθεση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό είναι δυναμικό έως και εκρηκτικό, κάτι που σας επηρεάζει έντονα κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας εμψυχώνουν και σας γεμίζουν όμορφα εικόνες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τις σκέψεις, τις αποφάσεις ή τις δράσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Αλλαγές μπορεί να σας ανεβάσουν την διάθεση αλλά και να σας την κατεβάσουν απότομα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Αμφισβητήσεις εισέρχονται στο παιχνίδι σήμερα και μπορεί να μπείτε σε σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Νέα στοιχεία και δεδομένα σας βοηθούν αυτή την στιγμή να δείτε την πανοραμική εικόνα και να προβείτε σε αποφάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η φαντασία σας σήμερα είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε ότι και αν κάνετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.