ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 14/9: Δείτε πώς σας επηρεάζει το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια 14/9: Δείτε πώς σας επηρεάζει το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα εντείνει την ανάγκη να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Είναι καλή ημέρα να πάτε μια εκδρομή έστω και κοντινή και να αλλάξετε παραστάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα στον ουράνιο θόλο κινητοποιεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας μεγαλόπρεπα και δυνατά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη με την Αφροδίτη σήμερα φέρνουν στην επιφάνεια κυρίως οικονομικά ζητήματα και αξίες που έχετε στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανάβει πυροτεχνήματα ζωής και θάρρους. Η εικόνα σας, η προβολή σας καθώς και η επιβολή σας θα πρέπει σήμερα να εξετασθούν με δυναμικά και αντικειμενικά κριτήρια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο σκηνικό σήμερα κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες σας και σας σπρώχνει χωρίς δισταγμό να βρείτε τους τρόπους να τα φέρετε γρήγορα στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η ένωση της Σελήνης με τον κυβερνήτη το ζωδίου σας, Αφροδίτη, συνδυαστικά με τον Ερμή στο ζώδιο σας στον ουράνιο θόλο σας σπρώχνει να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να συνδεθείτε παραγωγικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στο πλανητικό σκηνικό ανάβει τα αστέρια για εσάς και σας βοηθά να βρείτε δημιουργικούς τρόπους κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Νέους δρόμους και ευκαιρίες δίνει η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο γνωρίζοντας πολύ καλά πώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Ο Δίας ακόμη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στην πλανητική ταπετσαρία δίνουν την ευκαιρία σήμερα να φτιάξετε μια καινούργια συνθήκη, τέτοια ώστε να ικανοποιεί πραγματικά τις ανάγκες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, θέλετε δεν θέλετε σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τους άλλους…οτιδήποτε σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας συνδυαστικά με το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο, σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.