ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 28/9: - Δημιουργική ημέρα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια 28/9: - Δημιουργική ημέρα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία με κάποιον τρόπο αναζωπυρώνουν το όραμα σας ή σας βοηθούν στον στόχο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα σήμερα και να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα η βοήθεια σας και γενικότερα η συμμετοχή σας σε κάτι που θα σας ζητηθεί είναι σημαντική. Σταθείτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά αυτή την στιγμή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Δύσκολη ημέρα για πολλές δράσεις οι οποίες δεν στηρίζονται μόνο στις δικές σας ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Οι σχέσεις και γενικότερα οι συνεργασίες αυτή την στιγμή σας απασχολούν και πιθανά να σας αγχώνει το γεγονός πως δεν υπάρχει το κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Εργασιακά ζητήματα σας πιέζουν αυτή την στιγμή και όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και στην εντέλεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από καταστάσεις οι οποίες είτε είναι ευχάριστες είτε σας ταιριάζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή και γενικότερα τα πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω άλλων τρόπων από τους συνηθισμένους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική. Ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά πάντα με το χέρι στην καρδιά, ζητά η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, σπρώχνοντας σας να εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Θέματα αξιών ενεργοποιούνται σήμερα με κάποιον τρόπο. Είτε πρόκειται για κληρονομικά θέματα, οικονομικά γενικότερα ή κτήσεις είναι σημαντικό να εστιάστε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ασφάλεια παρά υλική. Στο σήμερα της ζωής σας αυτό είναι το σημαντικότερο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι δράσεις ωστόσο χρειάζεται να είναι πολύ συγκεκριμένες και μια μια την φορά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Δεν είναι καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις ή πολλές νοητικές διεργασίες. Ξεκουραστείτε και κυρίως αποφορτιστείτε με τον τρόπο που γνωρίζετε εσείς καλύτερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.