ΖΩΔΙΑ

5/10: “Mην προσκολλιέσαι σε αυτό που φεύγει, μπορεί να χάσεις αυτό που έρχεται” - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Οκτωβρίου 2020

5/10: “Mην προσκολλιέσαι σε αυτό που φεύγει, μπορεί να χάσεις αυτό που έρχεται” - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα μπορείτε να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε, πόσο τους νοιάζεστε και πόσο σημαντικό είναι για εσάς να τους έχετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ενεργοποιεί την ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία αντανακλούν τον αληθινό σας εαυτό και τις πραγματικές ανάγκες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι υποστηρικτική στο υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό που σας σπρώχνει να ταξινομήσετε τις πληροφορίες και να αφήσετε στην άκρη σκέψεις οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σας αποπροσανατολίζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε κάτι που έχει αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που έρχεται στην επιφάνεια κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να στηρίξετε έμπρακτα και με επιχειρήματα κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα είναι σημαντικό, ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα, να είστε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας, να κρατήσετε τις ισορροπίες ακόμη και αν η πρόκληση είναι να ενώσετε αντίθετα πράγματα ή αντίθετες καταστάσεις μεταξύ τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας δίνει την δυνατότητα μέσα από καταστάσεις που ενεργοποιούνται να αξιολογήσετε εκ νέου την σχέση σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ένα εγχείρημα ή κάτι στην καθημερινή σας εργασία χρειάζεται την βοήθεια άλλων ανθρώπων για να προχωρήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Οι εφήμερες σχέσεις και η σπατάλη της δημιουργικής σας ενέργειας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα η ανάγκη σας εστιάζεται στο να εξερευνήσετε νέες πηγές οι οποίες θα σας εμπνεύσουν ή που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο έχει δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Είναι δεδομένο πως αναζητάτε αληθινή και βαθύτερη επικοινωνία για να αισθανθείτε οικεία και να πάρετε χαρά μέσα από αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.