ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 12/10: Ευνοϊκή σχέση Αφροδίτης / Ερμή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια 12/10: Ευνοϊκή σχέση Αφροδίτης / Ερμή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η ευνοϊκή σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη, δίνει την ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείτε παραγωγικά και να φέρετε αποτέλεσμα σε εργασιακά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να πάρετε χαρά μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η ευνοϊκή σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή/και καθημερινής ρουτίνας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι πολύ παραγωγική αν εστιάσετε σε δημιουργικά ενδεχόμενα χωρίς να χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Οικονομικά, αξίες και πολύ προσωπικά σας ζητήματα σήμερα ενεργοποιούνται και παίρνουν χρόνο από την ημέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να φέρετε δημιουργικά εγχειρήματα στην επιφάνεια με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Πολλά πράγματα νιώθετε πως πρέπει να αλλάξετε και το πλανητικό σκηνικό είναι βοηθητικό προς αυτή την οδό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιο σας φέρνει την επικοινωνία στην πρώτη γραμμή. Νέες ιδέες και σκέψεις φέρνουν νέα παραγωγικά εγχειρήματα στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ή γενικότερα η πορεία και εξέλιξη μιας επαγγελματικής κατάστασης με την οποία ασχολείστε και έχετε επενδύσει αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα μέσα από ομάδες, φίλους και γενικότερα τον κοινωνικό σας περίγυρο μπορούν να έρθουν ιδέες και εμπνεύσεις σχετικά με κάτι το οποίο σας ενδιαφέρει η εξέλιξη του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας συνδυαστικά με την θετική σχέση του Ερμή με τη Αφροδίτη σήμερα ενεργοποιούν οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τους στενούς δεσμούς σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η ανάγκη να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας ή/και να νιώσετε ποθητή/ός από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι έντονα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.