Ζώδια 26/10: Ερωτευτείτε έναν σκοπό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Κριός

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να κινηθείτε πιο χαλαρά με τον πρόγραμμά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα σας βοηθά να συνδεθείτε ξανά με ένα όνειρο, ένα όραμα, μια ιδέα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Αυτή την στιγμή μπορείτε να εξετάσετε τις συνεργασίες σας και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες κάτω από ένα νέο πρίσμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να ασχοληθείτε σήμερα με κάτι το οποίο δεν έχει όρια και πλαίσιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα μαζί με τους ανάδρομους Ερμή και Άρη αγγίζουν πολύ ευαίσθητες σας χορδές με σκοπό την αλλαγή και την μεταμόρφωση όπου αυτή δύναται να συμβεί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντί σας συνδυαστικά με τους ανάδρομους Ερμή και Άρη μπορεί να δημιουργήσουν μια σύγχυση, ρίχνοντας ένα πέπλο κυρίως πάνω στον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες” σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η καθημερινότητά σας σήμερα μπορεί να αλλάξει εάν ακολουθήσετε την διαίσθηση σας και αφεθείτε σε ότι έχει πιο λεπτή χροιά από τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη στου Ιχθύες σας βοηθά να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Το κύριο βοηθητικό συστατικό αυτής της διαδικασίας είναι η μεγάλη σας ανάγκη να ταράξετε τα λιμνασμένα νερά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, σας έχουν κουράσει, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα δίνει μια νέα ανάλαφρη αίσθηση σε θέματα επικοινωνίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα προσφέρει απλόχερα ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν κυρίως σε κάτι που σχετίζεται με τις αξίες και τα οικονομικά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σας και κυρίως στο στοιχείο σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.