ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 2/11: Πως μας επηρεάζει η δυσαρμονική σχέση Ερμή/Κρόνου -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 2/11: Πως μας επηρεάζει η δυσαρμονική σχέση Ερμή/Κρόνου -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν ορθοδρομήσει ο Ερμής, σε στάσιμη πορεία αυτή την στιγμή, κάνει μια δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους, θυμό και έντονη την αίσθηση πως πρέπει να “αντισταθούμε” σε κάτι. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό σε αυτή την διαδικασία βάζοντας μας σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και Ωροσκόπους σήμερα. . .

Για τους Κριούς, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας και τον Ερμή απέναντι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν ορθοδρομήσει ο Ερμής, η δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο εστιάζει την ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με τη καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με τον κυβερνήτη το ζωδίου σας στάσιμο, πολλές σκέψεις και πράγματα που έχετε φορτωθεί αυτή την στιγμή μοιάζουν βουνό.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Καρκίνους, οικογενειακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν δίνοντας όμως την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια της σχέσης του στάσιμου Ερμή με τον Κρόνο δεν περιορίζεται μόνο στην σημερινή ημέρα αλλά η Πανσέληνος προχτές άρχισε να την φέρνει στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στάσιμος και η σχέση που έχει με τον Κρόνο αυτή την στιγμή θολώνει τα νερά και πιθανά εντείνουν τα νεύρα σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας και η σχέση του με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες που σχετίζονται κυρίως με την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα ήταν σήμερα να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε πράγματα τα οποία πραγματικά εάν το σκεφτείτε είτε δεν έχουν νόημα είτε δεν οδηγούν στην παρούσα φάση κάπου αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότης, κάτι σε κοινωνικό πλαίσιο παίρνει αξία για εσάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές ενέργειες μπορεί να βοηθήσουν σε ένα εγχείρημα ή κάτι που ασχολείστε αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στάσιμος και η σχέση του με τον Κρόνο μπορεί να βιώνεται ως μια δυναμική η οποία με κάποιον τρόπο πρέπει να αντισταθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως η σχέση του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να είναι λιγότερο εύπεπτη από όσο θα μπορούσε να είναι μια άλλη στιγμή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.