ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 9/11: Για όλα υπάρχει λύση -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 9/11: Για όλα υπάρχει λύση -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα κινητοποιεί θέματα που ήταν ενεργά κυρίως την περίοδο του Ερμή ανάδρομου, τον τελευταίο μήνα. Η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και κυρίως στην “θέση” τους θα είναι αισθητή και καλό θα ήταν να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε λεπτομέρειες τις οποίες μια άλλη στιγμή θα της προσπερνούσατε. Βοηθητικά η θετική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μας θυμίζει πως ο σκοπός είναι να φτάσουμε τα όνειρα μας, αναζωπυρώνοντας κυρίως την πίστη μας σε αυτά. Αναλυτικά τα ζώδια και Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, σήμερα είναι καλή ημέρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες ανήκουν κυρίως στην σφαίρα “καθημερινότητα”. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ημέρα είναι αρκετά βατή παρόλα τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το σπίτι, η οικογένεια και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στον τομέα “ιδιωτική ζωή”, θα σας απασχολήσει σήμερα εντονότερα από μια άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα παίρνει διάφορες αποχρώσεις προσπαθώντας να περάσετε τα μηνύματά σας με επιτυχία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας σήμερα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βάζει στην διαδικασία να οικειοποιηθείτε τις καταστάσεις γύρω σας και να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δίνονται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θα πρέπει να είναι μια ημέρα ξεκούρασης θα έλεγα καλύτερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών, η αποφασιστικότητά και η ορμή σας είναι η κινητήριος δύναμη σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να νιώθετε αρκετή πίεση και πως οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει πέφτουν με αρκετό βάρος στους ώμους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καλή ημέρα για ενέργειες οι οποίες θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν σε ένα νοητικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οι πολλές λεπτομέρειες και η ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες δεν είστε και τόσο σίγουρη/ος πως είναι δική σας μόνο ευθύνη, ενδέχεται να σας κουράσουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στην Παρθένο απέναντι σας, σας “σπρώχνει” να έρθετε αντιμέτωπη/ος με οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.