ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν παίρνουν ποτέ πρωτοβουλίες


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2020

Τα ζώδια που δεν παίρνουν ποτέ πρωτοβουλίες

Οι πρωτοβουλίες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι που κατέχουν αυτό το «sport» τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, προσπαθώντας πάντα να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Φυσικά, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και η αστρολογία έρχεται να συμφωνήσει. Ποια είναι τα ζώδια που δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ πρωτοβουλίες, ακολουθώντας πολλές φορές τους άλλους;

Παρθένος

Οι Παρθένοι προκειμένου να αποφύγουν την οποιαδήποτε πρωτοβουλία και ξέροντας ότι υπάρχουν ενέργειες που δεν μπορούν να πάρουν παράταση, αναβάλλουν ή ακυρώνουν tasks. Είναι στη φύση τους να είναι αναποφάσιστοι, ενώ πάντα προσπαθούν να ακούν τους γύρω τους. Φυσικά αν κάνουν λάθος, μαθαίνουν από αυτό.

Δίδυμος

Δεν υπάρχει αναμονή για τους Διδύμους. Αυτό είναι γνωστό. Το θέμα είναι ότι βασίζονται στη βοήθεια των άλλων και συνήθως οι πρωτοβουλίες που παίρνουν είναι ελάχιστες. Ρωτάνε πολλά, έχουν στόχους και κάνουν ο,τι χρειάζεται. 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ομαδικοί και πολλές φορές αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Αν χρειαστούν βοήθεια δεν θα διστάσουν να το ζητήσουν, ενώ θα κάνουν όλα όσα έχει η λίστα τους, και κάτι παραπάνω. Είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά θα το κάνουν με καθοδήγηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.