ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 22/11: Eυκαιρίες έρχονται -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 22/11: Eυκαιρίες έρχονται -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει το όραμα για το μέλλον και αναζωπυρώνει την ελπίδα για τις επιθυμίες που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είναι μια στιγμή όπου αφήνοντας στο χρονοντούλαπο θέματα που δεν μπορεί να υπάρχει εξέλιξη μπορούμε να ονειρευτούμε και να δούμε τις καταστάσεις της ζωής μας από μια άλλη περισσότερο αισιόδοξη ματιά ανεξάρτητα το βαθμό δυσκολίας υλοποίησης λόγω των γεγονότων. Αναλυτικά για τα ζώδια και τους Ωροσκόπους.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Τοξότη σας σπρώχνει να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας εκείνο το συστατικό που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους στόχους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με τον Ήλιο στον Τοξότη για να μπορέσετε να επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να αισθανθείτε εσείς καλύτερα υιοθετείστε μια περισσότερο ευέλικτη στάση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ήλιου στον Τοξότη φωτίζει ότι σχετίζεται με τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες με κέντρο εσάς.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η αφοσίωση σας σε ένα έργο, μια καθημερινή σας πράξη τώρα αναγνωρίζεται και μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν ακόμη υψηλότερο στόχο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε μπορείτε να μετασχηματίσετε σε κάτι δημιουργικό είναι για εσάς σημαντικό και το απολαμβάνετε στο έπακρο. Είναι ένα επίτευγμα για εσάς και τώρα με τον Ήλιο στον Τοξότη, σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από πολλές μικρές καθημερινές επιτεύξεις να παίρνετε χαρά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η απομάκρυνση από την ζώνη ασφαλείας που έχετε φτιάξει στην ζωή σας μπορεί να σας φοβίζει αλλά με τον Ήλιο στον Τοξότη θα είναι αρκετά δελεαστική.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αρχίζει μια περίοδος όπου κάθε τρόπος επικοινωνίας θα σας δίνει εμπνεύσεις για την δουλειά σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αναπτύξετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει την αυτοεκτίμηση σας και σας βοηθά στην δημιουργία νέων προσωπικών αξιών. Η συναισθηματική ασφάλεια μέσω της ύλης μπορεί να αυξηθεί και να απολαύσετε καλύτερα τους πόρους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μαζί με τα γενέθλια σας δίνεται αρκετή δόση ενέργειας σωματικής και νοητικής. Ο Ήλιος σε αυτή την θέση θα φωτίζει την αισιοδοξία σας δίνοντας την εικόνα για το πως μπορείτε να κατακτήσετε οτιδήποτε βάλετε στόχο ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Τοξότη απεγκλωβίζει μέρος της συσσωρευμένης ενέργειας που έχετε μέσα σας το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στον Τοξότη ο στόχος παίρνει αποχρώσεις πιο φωτεινές, επεκτατικές και σας απογειώνει μέσα από διαδρομές γεμάτες εμπειρίες. Εμπειρίες που θα σας τροφοδοτούν με θάρρος, έμπνευση, ωστόσο και με μια αίσθηση υπεροχής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, το επόμενο διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Ο φόβος της στασιμότητας είναι έντονος με τα εξωτερικά γεγονότα, ωστόσο ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης και κατευθύνσεις κατάλληλες για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.