ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/11: Οι προσωπικές αξίες στην πρώτη γραμμή -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια 27/11:  Οι προσωπικές αξίες στην πρώτη γραμμή -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον πλανήτη Ουρανό και η Αφροδίτη απέναντι φέρνουν προκλήσεις σε ότι αφορά κυρίως τις προσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής, ενδέχεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση για τους περισσότερους από εμάς σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα εστιάζουν την δυναμική τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τις αξίες σας γενικότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη απέναντι αναμοχλεύουν προσωπικά σας θέματα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε που η ίδια/ο ίδιος βάζετε εμπόδια στην υλοποίηση των επιθυμιών σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας ενδέχεται να χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα και σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να υποστηρίξετε έμπρακτα την αξία σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προσπαθήστε σήμερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες, όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε. Εστιάστε σε ότι σας ενώνει με αυτό που έχει αξία στην ζωή σας παρά σε ότι σας χωρίζει από αυτό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο τραπέζι σήμερα για επαναξιολόγηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ανταλλάξετε συμβουλές σχετικά με κάτι το οποίο αφορά την καθημερινή σας εργασία ή καθημερινότητά γενικότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κάποιες φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο για κάποιον λόγο έχετε απομακρυνθεί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα χρωματίζεται από ανάλαφρους χρωματισμούς εάν εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.