ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 2/12: Ευελιξία και μαεστρία είναι οι δυο λέξεις κλειδιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 2/12: Ευελιξία και μαεστρία είναι οι δυο λέξεις κλειδιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, η δύσκολη σχέση της με τον Χείρωνα και οι απελευθερωτικές τάσεις που δημιουργούνται λόγω της σύνδεσης της με τον Ουρανό αναμοχλεύουν τον ψυχικό μας κόσμο ζητώντας να έρθουμε πιο κοντά στον αληθινό μας εαυτό και τις ανάγκες μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας ζητά να σκεφτείτε τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να ταράξετε τα νερά στις περιοχές που έχουν λιμνάσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επικοινωνιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε είναι πολύτιμο έρχεται στην επιφάνεια σήμερα με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια η οποία όμως δεν πρέπει να σπαταληθεί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το θέμα του πλανητικού πάζλ για εσάς είναι οι βαθύτερες προσωπικές σας επιθυμίες και ο τρόπος που θα τις ολοκληρώσετε στο άμεσο μέλλον.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ομοϊδεάτες, φίλοι και ομάδες ανθρώπων είναι υποστηρικτικοί όχι μόνο στο εγχείρημα που ασχολείστε αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εγκράτεια ζητά το πλανητικό ουράνιο σκηνικό κυρίως σε επαγγελματικά σχέδια και ζητήματα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σήμερα ενέργειες οι οποίες στηρίζονται στην αγάπη, την αλληλεγγύη, την φροντίδα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η μαεστρία σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε περιορισμούς που μπορεί να νιώσετε σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ορισμένα πράγματα που προκύπτουν χρειάζονται σωστή διαχείριση ώστε να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ανησυχίες μπορεί να προκύψουν σήμερα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκό για εσάς το πλανητικό σκηνικό για οτιδήποτε δεν έχει συγκεκριμένο πλαίσιο και όριο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.