ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 3/12: Βάλτε πλαίσιο στους χαρακτήρες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 3/12: Βάλτε πλαίσιο στους χαρακτήρες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τα συναισθήματα διογκώνονται με την Σελήνη στον Καρκίνο και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα δεν είναι υποστηρικτικό. Το σημαντικότερο σήμερα είναι να δώσουμε φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάμε και το έχουν ανάγκη καθώς και να σκεφτούμε τρόπους να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας κυρίως ανάγκες πέρα από οτιδήποτε άλλο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα ενεργοποιούν έντονα τα συναισθήματά σας και τον ψυχικό σας κόσμο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας ωθεί να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας σπρώχνει σε δημιουργικούς δρόμους. Εκεί που μπορείτε να κατακτήσετε τους γύρω σας με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Καρκίνο σας βάζει σε μια διαδικασία περισσότερο εσωτερική παρά εξωστρεφή σήμερα. Τα συναισθήματά σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικούς δρόμους.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η εγκράτεια θα είναι σημαντική ιδιότητα στο σημερινό σας πρόγραμμα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα κινητοποιεί σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο και μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό καλό θα ήταν να δείτε τα πράγματα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πανοραμική εικόνα θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας βάζει σε σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα ενεργοποιεί τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες”. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα ή οι εξωτερικές συνθήκες να βιώνονται πιο έντονα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα να κινηθείτε με περισσότερη ευαισθησία.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.