ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 5/12: H αγάπη γίνεται αντιληπτή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 5/12: H αγάπη γίνεται αντιληπτή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και οι ευνοϊκές της όψεις με τον Ήλιο και τον Άρη δίνουν μια νότα αισιοδοξίας. Οι εμπνεύσεις είναι δυνατές και η ενέργεια ρέει θετικά. Επωφεληθείτε και δράστε κατά περίπτωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα με τις θετικές τις όψεις με Ήλιο και Άρη σας σπρώχνει να αφήσετε στην άκρη υποχρεώσεις αλλά και σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μην δώσετε σημασία σε πράγματα τα οποία το μόνο που θα κάνουν είναι να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η καθημερινότητά σας να μοιάζει λίγο διαφορετική σήμερα εάν το επιτρέψετε και εσείς η ίδια/ο ίδιος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τώρα που έχουν ορθοδρομήσει οι ανάδρομοι πλανήτες είναι στιγμή να αλλάξετε στάση όπου νιώθετε πως είναι απαραίτητο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να έχετε την τάση να κρύψετε την δυσαρέσκεια σας προβάλλοντας τα θετικά σας στοιχεία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Λέοντα και οι ευνοϊκές της σχέσεις με τον Ήλιο και τον Άρη ανεβάζουν τους ρυθμούς αλλά σας βάζουν και σε σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο ουράνιος θόλος δίνει θετική ενέργεια σήμερα ανεβάζοντας κυρίως την αυτοεκτίμησή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η αυτοεκτίμηση είναι κάτι που χτίζεται και εσείς την έχετε κερδίσει μέσα από την εργασία και την προσπάθεια σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η κούραση μπορεί με κάποιον τρόπο να είναι αισθητή σήμερα ωστόσο είναι μια πολύ καλή ημέρα για εμπνεύσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και οι ευνοϊκές της όψεις με τον Ήλιο και τον Άρη μπορούν να δώσουν μια αισιόδοξη νότα σε κάτι το οποίο σας απασχολεί.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι σας, σας φέρνει σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η δημιουργικότητά σας είναι καλή και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εμπνεύσεις σας ως μια ευκαιρία που δίνεται σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.