ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 7/12: Σταθείτε στις λεπτομέρειες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 7/12: Σταθείτε στις λεπτομέρειες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το βράδυ, μαζί με τις θετικές της όψεις με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα μας βοηθά να σταθούμε στις λεπτομέρειες και να κάνουμε την διαφορά. Η ολοκλήρωση σε κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και σε ότι έχουμε δώσει ενέργεια, καθώς και η στήριξη όπου κρίνουμε πως είναι απαραίτητη είναι έντονα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο και να βάλετε όρια γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί να μπείτε σε σκέψεις σήμερα με το πλανητικό δυναμικό που υπάρχει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ευελιξία στην επικοινωνία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι που σχετίζεται με τις κτήσεις και τις αξίες σας έρχεται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και επίλυση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ημέρα είναι δική σας είτε ασχοληθείτε με ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε γινόμενη/ος το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν ή να γίνουν όπως θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας δείχνει σε τι πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας αυτή την στιγμή και που να ρίξετε το βάρος σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, είναι σίγουρο πως δεν έχετε την ελευθερία κινήσεως που θα θέλατε και πιθανά να νιώθετε άβολα ή ανικανοποίητη/ος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η αυτοσυγκράτηση δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας ωστόσο σήμερα μπορεί να φέρει παραγωγικότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να αφήσετε τα πολλά λόγια και να εστιάσετε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να λειτουργήσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική όψη της με τους Δία/Κρόνο/Πλούτωνα ανεβάζει τους σφυγμούς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.