ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 9/12: Η μέρα θέλει ομορφιά και χάρη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 9/12:  Η μέρα θέλει ομορφιά και χάρη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με τομείς που σχετίζονται με τους άλλους. Μας προκαλεί να ζήσουμε περισσότερο ειρηνικά, να κρατήσουμε ισορροπίες, μακριά από εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η σχέση των Ήλιου/Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προσθέσει ένα αίσθημα αγωνίας για κάτι που θέλουμε πολύ αλλά δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας σπρώχνει να συνεργαστείτε και μέσω μιας διπλωματικής στάσης να κερδίσετε τα εύσημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα παραμείνετε στην πορεία που έχετε επιλέξει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα όνειρά σας πασπαλίζονται με ελπίδα και όμορφα ενδεχόμενα σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι, τον ιδιωτικό σας χώρο ή κάτι που αφορά πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μέσα από τους κατάλληλους ανθρώπους μπορείτε να περάσετε μηνύματα και ιδέες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε ρυθμό και εσείς χρειάζεται με ηρεμία να δείτε πως θέλετε να κινηθείτε σχετικά με ένα ζήτημα σημαντικό για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ημέρα είναι δική σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να κάνετε μια στάση για δύο λόγους.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι φιλικές και οι επαγγελματικές σχέσεις παίρνουν διαφορετικές αποχρώσεις σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα μπορεί να έχει προκλήσεις αλλά είναι πολύ ευνοϊκή εάν φερθείτε έξυπνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα η ποιότητα έχει σημασία και όχι η ποσότητα σε ότι και αν κάνετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.