ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 13/12: H Σελήνη στον Τοξότη προετοιμάζει για την αυριανή Έκλειψη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 13/12: H Σελήνη στον Τοξότη προετοιμάζει για την αυριανή Έκλειψη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη, η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα στο ίδιο ζώδιο, μας δίνει ένα δείγμα από τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σε τομείς που χρειάζονται ανανέωση. Η αισιόδοξη νότα θα είναι αισθητή την ίδια στιγμή που χρειάζεται να κατανοήσουμε πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει εξωτερικά εάν εμείς πρώτα δεν αλλάξουμε τρόπο και σκέψη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα βοηθά να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, νέες αποκαλύψεις φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Τοξότη, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Τοξότη απέναντι σας, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα επηρεάζει την καθημερινή σας εργασία και γενικότερα δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Τοξότη, το ζώδιο που θα γίνει η αυριανή Έκλειψη Ηλίου, ενεργοποιεί έντονα το όραμά σας και θέλετε να βρεθείτε μόνο εκεί που επιθυμεί η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας δίνει ένα στίγμα για το πώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, να κάνετε σωστές επιλογές, είναι η προτροπή της Σελήνης στον Τοξότη, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Σκορπιούς, ο κόπος που καταβάλετε αυτή την στιγμή για τις αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς είναι αξιοσημείωτος.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας λίγο πριν την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη λειτουργεί κάπως αντιφατικά σε επίπεδο συναισθημάτων, αλλά σας δίνει σημαντική πληροφορία για το πώς θα προχωρήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Τοξότη, το ζώδιο που θα γίνει αύριο η Ηλιακή Έκλειψη ενεργοποιεί συναισθήματα βαθιά και έντονα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, όνειρα και προσδοκίες ενεργοποιούνται με την Σελήνη στον Τοξότη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια ταξινόμηση θα ήταν ευνοϊκή πριν την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.