ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν τις μεγαλύτερες ανασφάλειες


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που έχουν τις μεγαλύτερες ανασφάλειες

Κάποιοι δεν θέλουν να δείχνουν καθόλου τις ανασφάλειές τους και κάποιοι είναι εντελώς ανοιχτοί με αυτές, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τις προβάλλουν στους άλλους.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες ανασφάλειες;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και έχουν πολλή φαντασία. Μπορούν να καταλάβουν τις προδοσίες και τις απιστίες εκεί που δεν υπάρχουν. Επίσης, τείνουν να κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους λάθη και δεν παίρνουν ποτέ την ευθύνη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την ανάγκη να έχουν δίκιο και να τα ξέρουν όλα. Φοβούνται πως αν δεν είναι οι πιο έξυπνοι από όλους, οι άλλοι ίσως συνειδητοποιήσουν τις αδυναμίες τους. Προβάλλουν τις ανασφάλειές τους με το να τεστάρουν τους άλλους για τις γνώσεις τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και επειδή φοβούνται πολύ να πληγωθούν, υψώνουν τοίχους ή αντιδρούν υπερβολικά αν κάποιος πει ή κάνει κάτι που θεωρούν κακό. Όταν οι Ιχθείς προβάλλουν τις ανασφάλειές τους στους άλλους, το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.