ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 14/12: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 14/12: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις. Απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με συναισθηματικές, ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Η Ηλιακή Έκλειψη απόψε το βράδυ στο ζώδιο του Τοξότη μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες μας και κυρίως την ανάγκη να εξερευνήσουμε νέα εδάφη και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός σε μια κατάσταση η οποία περιέχει περισσότερο πάθος και ενέργεια είναι έντονη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να βάλετε ένα τέλος σε ότι σας σκοτεινιάζει και μπλοκάρει την ενέργεια σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Ηλιακή Έκλειψη απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες σχετικά με τις σχέσεις, τις συνεργασίες ή τους φίλους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση η οποία είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα, αυτή την στιγμή μπορεί να ξεκαθαριστεί.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η χαρά και η δημιουργία παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση και η επιθυμία να τις έχετε στην ζωή σας καθημερινά μεγεθύνεται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικούς τομείς ενεργοποιεί η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη με κέντρο εσάς. Εκκρεμότητες είναι ανοιχτές και τις βιώνετε σαν να σας στραγγίζουν την ενέργεια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η πίεση της αποψινής Ηλιακής Έκλειψης κινητοποιείται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σας. Είτε νιώθετε πως δεν γίνεστε κατανοητή/ός είτε δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για άλλους λόγους, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή την περίοδο των Εκλείψεων. Ένα δυναμικό έργο θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή γιαυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας απόψε το βράδυ σας βάζει σε σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μην πιστεύετε όλα όσα νομίζετε αλλά και όλα όσα ακούτε σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η κοινωνικότητά σας και ο τρόπος που θα καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα είναι το κύριο ζήτημα της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε αυτή την στιγμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους έρχονται στην επιφάνεια προς συζήτηση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.