ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 15/12: H Αφροδίτη στον Τοξότη ξυπνά την ελπίδα και το όραμα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 15/12: H Αφροδίτη στον Τοξότη ξυπνά την ελπίδα και το όραμα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 8 Ιανουαρίου μας βοηθά να ασχοληθούμε με πράγματα τα οποία η συναισθηματική σύνδεση δεν θα είναι η μόνη επαφή με τους ανθρώπους γύρω μας αλλά θα αναζητούμε να εξερευνήσουμε και άλλες πτυχές μέσα στις σχέσεις μας. Η Θεά του έρωτα και της αγάπης μας ωθεί να αναζητήσουμε το όραμα και την ελπίδα αφήνοντας την φαντασία μας να μας ταξιδέψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί πολύ ευνοϊκά δίνοντας χώρο να εκφραστείτε δημιουργικά με πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθά να σπάσετε μοτίβα και πρότυπα τα οποία δεν εξυπηρετούν κάποιον σκοπό πια στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ομαδική εργασία και ο κοινός στόχος ευνοείται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η καθημερινότητά σας αλλάζει μιας και θα θελήσετε να προσθέσετε ομορφιά είτε στην εργασία σας, τον χώρο σας είτε στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση της Θεάς Αφροδίτης στον Τοξότη δίνει απλόχερα την δυνατότητα να δώσετε σχήμα και μέγεθος σε ένα σας όνειρο, μια επιθυμία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας εάν έχετε αυτή την διάθεση και γενικότερα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει ποιότητα και νόημα στην ζωή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, την περιέργειά σας επεκτείνει η Αφροδίτη στον Τοξότη και γενικότερα η επικοινωνία χρωματίζεται με φωτεινές αποχρώσεις γητεύοντας τους συνομιλητές σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί πολύ έντονα την ανάγκη να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας φέρει κοντά με ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν, θα σας στηρίξουν και θα ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν ένα σας όνειρο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Θεά της αρμονίας, Αφροδίτη, στον Τοξότη, σας βοηθά να βρείτε την ηρεμία που ζητάτε δίνοντας απλόχερα αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στον Τοξότη επεκτείνει το κοινωνικό σας στάτους. Ακόμη και εν μέσω δυσκολιών πάντα υπάρχουν τρόποι να επεκταθείτε σε κάτι που έχει όραμα και ελπίδα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ..

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στον Τοξότη ενεργοποιεί την διαίσθησή σας και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε ένα σας όνειρο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.