ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 19/12: Ακολουθήστε την καρδιά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 19/12: Ακολουθήστε την καρδιά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στους Ιχθύες μετά το μεσημέρι συνδυαστικά με την θετική όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα προσθέτουν στο ενεργειακό της ημέρας νότες ευαισθησίας, θαλπωρής και ενσυναίσθησης. Η επαφή με τον πόνο του άλλου βοηθά να αποδεχθούμε δικά μας συναισθήματα, ερχόμενοι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι σήμερα. . .


Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφήστε όμορφα συναισθήματα να καλλιεργηθούν και να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την βοήθεια που λαμβάνετε από άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με τους άλλους ανθρώπους μπορείτε να καταλάβετε πολλά σχετικά με την δική σας πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην φοβηθείτε πως μπορεί άλλοι να σας κρίνουν λάθος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανησυχία είναι πολύ χρήσιμη τέτοιες στιγμές που νιώθετε την ανάγκη να προστατεύσετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς, είτε αφορά μια κατάσταση είτε την ίδια την αυτοεκτίμησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε άλλους ανθρώπους σήμερα ανεξάρτητα το προσωπικό κόστος θα σας οδηγήσει να σπαταλήσετε την ενέργεια σας χωρίς πραγματικό λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η θέληση είναι αυτή που θα σας σπρώξει προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται προσοχή κυρίως σε θέματα σπατάλης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάσετε τα κείμενο πίσω από τα λόγια που θα ακούσετε, να νιώσετε τα πραγματικά συναισθήματα που νιώθει το άτομο που έχετε απέναντι σας, να κατανοήσετε πολλά πράγματα με γυμνό μάτι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αυτή την στιγμή μπορείτε να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ζητηθεί και οτιδήποτε θελήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους τρόπο και τους δικούς τους ρυθμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως άλλοι μπορεί να λειτουργούν πιεστικά είτε γιατί θέλουν κάτι από εσάς είτε γιατί έτσι το νιώθετε εσείς αλλά σήμερα είναι η ημέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.