ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 20/12: Οι κόποι σας αποδίδουν, Ερμής στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 20/12: Οι κόποι σας αποδίδουν, Ερμής στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Έχουμε πολλές αλλαγές στον ουράνιο θόλο αυτές τις ημέρες, πολύ σημαντικές και οι οποίες θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με τον Κρόνο, ο Ήλιος περνά αύριο στο ζώδιο του Αιγόκερω με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ο Ερμής απόψε το βράδυ αλλάζει επίσης ζώδιο. Ας δούμε τι θα φέρει ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών, Ερμής, μέχρι 9 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέση του Ερμή στο Αιγόκερω ευνοεί τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σταθερότητα σας είναι το πλεονέκτημά σας και η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις άστοχες κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με τον Ερμή στον Αιγόκερω πολλά πράγματα θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν και τίποτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εργασιακά θέματα φέρνει στην επιφάνεια ο Ερμής στον Αιγόκερω, ζητώντας από εσάς να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής κινούμενη/ος σε πιο στέρεα εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείτε που σπαταλάτε την ενέργεια σας και που μπορεί να βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας με περιττή κούραση ή με τολμηρά ανοίγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η πρακτικότητά σας και το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις λεπτομέρειες στο κάθε τι που προκύπτει είναι το φόρτε σας και ο Ερμής στον Αιγόκερω έρχεται να σας βοηθήσει αυξάνοντας την διπλωματική σας στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Ζυγούς, οι κοινοί στόχοι θα είναι το κύριο θέμα με τον Ερμή στον Αιγόκερω κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω γι' αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε συγκεκριμένο πλαίσιο σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε αφορά τα οικονομικά είτε τα συναισθηματικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει ετοιμόλογους και αυξάνει την εξωστρέφεια σας, κάτι που το έχετε ανάγκη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την θέση του Ερμή στον Αιγόκερω αυξάνεται η διαίσθησή σας καθώς και η πίστη σας σε κάτι που το έχετε ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε σε ομάδες ανθρώπων και γενικότερα σε ένα περισσότερο ευρύ κοινό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.