ΖΩΔΙΑ

Χειμερινό ηλιοστάσιο: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η παραμονή του Ήλιου στον Αιγόκερω


22 Δεκεμβρίου 2020

Χειμερινό ηλιοστάσιο: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η παραμονή του Ήλιου στον Αιγόκερω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ερημίτης, ο πατέρας, ο πρωθυπουργός.

Ο Ήλιος περνά στο 10ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Αιγόκερω, που σηματοδοτεί πάντα το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου και την ουσιαστική έναρξη του χειμώνα για το βόρειο ημισφαίριο. Από δω και κάτω όμως μετράμε αντίστροφα, για να μικρύνουν οι νύχτες μας και να μεγαλώσουν οι μέρες και να φτάσουμε στην πολυπόθητη εαρινή ισημερία, που κατά την προσωπική μου άποψη θα μας κάνει να αισιοδοξήσουμε για το 2021. Βλέπετε εμείς οι αστρολόγοι θεωρούμε πάντα αρχή της χρονιάς την ημέρα που ο Ήλιος περνά στον Κριό και όχι ημερολογιακά την 1η Ιανουαρίου.

Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω φέτος στις 21/12/2020 στις 12:02μ.μ. και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 19/1/2021 στις 10:39 το βράδυ. Άρα, τα παιδιά που θα γεννηθούν ανάμεσα σε αυτά τα δυο διαστήματα θα είναι Αιγόκεροι. Το φετινό χειμερινό Ηλιοστάσιο συμπίπτει και με τη Μεγάλη Σύνοδο Δία-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, που γίνεται εκείνη την ημέρα και δίνει ελπίδα μέσα στο σκοτάδι που βαδίζουμε όλη αυτή τη χρονιά.

Το σύμβολο του Αιγόκερου

Το σύμβολο του Αιγόκερου είναι ένα πλάσμα που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Η θαλάσσια κατσίκα. Μια κατσίκα με την ουρά ενός ψαριού. Ένα πλάσμα που κολυμπά στα βάθη των ωκεανών και ανεβαίνει στην πιο ψηλή κορυφή των βουνών, αρκεί να εστιάσει στον στόχο του. Αν επιμείνει σε αυτό που θέλει, τίποτε δεν μπορεί να το σταματήσει και γίνεται ανίκητο. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.