ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/12: Έντονη η ανάγκη να κάνετε πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 23/12: Έντονη η ανάγκη να κάνετε πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Άρη και η θετική σχέση του Ήλιου/Ερμή με τον Ουρανό δεν αφήνει περιθώρια στασιμότητας. Τα συναισθήματα πολλά, τα γεγονότα ποικίλα και εμείς είμαστε σε θέση με ευελιξία να αφεθούμε στις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν για την ολοκλήρωση προσδοκιών. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα είναι υπέρ σας σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει να δράσετε παρορμητικά προς μια κατεύθυνση αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ήταν καλή κίνηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν σήμερα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η φαντασία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και οι εμπνεύσεις έρχονται για να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η διπλωματία και η ευελιξία σας θα είναι χρήσιμες ιδιότητες την στιγμή που κάτι από το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να σας προκαλέσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή τάση είναι να απομακρυνθείτε από έναν δικό σας στόχο ή κάτι που σας ενδιαφέρει στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, επικεντρωθείτε σε ζητήματα καθημερινής φύσεως. Κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο εάν και εσείς το θελήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αρκετά δημιουργική ημέρα για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η αντικειμενική εικόνα είναι μπροστά σας αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε ψυχικές φορτίσεις που ενεργοποιούνται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.