ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 25/12: Η ποιότητα σήμερα δεν είναι διαπραγματεύσιμη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 25/12: Η ποιότητα σήμερα δεν είναι διαπραγματεύσιμη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας σπρώχνει να ενωθούμε συναισθηματικά με ότι έχει αξία και είναι πολύτιμο για εμάς. Η πρόκληση που φέρνει η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να γίνει διαχειρίσιμη εάν μπούμε στην διαδικασία της συμπόνιας και της αποδοχής χωρίς πείσματα και ξεροκεφαλιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η εκτίμηση και η αγάπη που νιώθετε για τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας δείχνεται μέσα από μικρές χειρονομίες και απλά λόγια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να συνδεθείτε με ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις, πιθανά γιατί να θέλατε να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ωστόσο έχετε το ταλέντο να περνάτε από μια κατάσταση σε μια άλλη με μεγάλη ευκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι η αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ημέρα ανακαλύψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να δείξετε την αξία σας μέσα από την φροντίδα και την θαλπωρή προς τους δικούς σας ανθρώπους θα είναι έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι ημέρα ισορροπιών. Ανεξάρτητα που θα βρίσκεστε, θα θέλετε να μπορέσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες και την βοήθεια σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, εσείς και οι άλλοι είναι το κύριο συστατικό της ημέρας. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση θα είναι σημαντική βοήθεια για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι έντονη σήμερα και θα θέλετε να νιώσετε οικεία και ασφαλής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η προθυμία σας σήμερα θα είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης γιορτινής ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα για εσάς σήμερα δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.