ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 26/12: - Η εμπιστοσύνη είναι αξία ανεκτίμητη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 26/12: - Η εμπιστοσύνη είναι αξία ανεκτίμητη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη ακόμη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα επιμένουν να μας δείχνουν πως ο μόνος δρόμος για να νιώσουμε ασφάλεια είναι η αναζήτηση της ηρεμίας και της ομορφιάς μέσα στην ζωή μας. Εάν δεν την έχουμε θα δοθούν τρόποι να την αποκτήσουμε, εάν νιώθουμε ασφαλείς θα δοθούν τρόποι να την διατηρήσουμε στην ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η εκτίμηση σε ότι έχετε στην ζωή σας σήμερα είναι ο καλύτερος δρόμος που μπορείτε να ακολουθήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωφελούν και σας βοηθούν να έρθετε πραγματικά πιο κοντά με τις αληθινές βαθύτερές σας επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συνειδητοποιήσετε πως μπορεί εσείς η ίδια/ο ίδιος να βάζετε φρένο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο στόχος σήμερα θα πρέπει να είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανεξάρτητα εάν πρόκειται για ένα προσωπικό σας θέμα ή κάτι που σας αφορά έμμεσα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και ξεσκόνισμα σχετικά με τις αξίες σας γενικότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικότερα τις τελευταίες ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα με πράξεις και επιχειρήματα να στηρίξετε την στάση σας και να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή η διαλλακτικότητα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια νοήματα και συζητήσεις οι οποίες θα είναι πραγματικά πολύ παραγωγικές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που είναι ημέρες γιορτινές, το μυαλό σας δεν παύει να σκέφτεται τις συνεργασίες και νέους τρόπους να υποστηρίξετε τον σκοπό και τον στόχο σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

τους Τοξότες, η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους ακόμη και με περιορισμούς ανεβάζει την διάθεσή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολλές φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα, ωστόσο ειδικά αυτή την περίοδο συνειδητοποιούμε πως χρειάζεται ενέργεια από εμάς για να γίνουν τα πράγματα που θέλουμε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανακάλυψη μιας νέας ιδέας ή μίας νέας κατάστασης είναι σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία γενικότερα με άλλους ανθρώπους είναι σημαντική για εσάς. Ευκαιρίες έχετε αυτές τις ημέρες να δείτε δικούς σας ανθρώπους και να συνδεθείτε γιορτινά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.