ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/12: - Ιδέες εμπλουτίζουν τις σκέψεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 27/12: - Ιδέες εμπλουτίζουν τις σκέψεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μαζί με τις ευνοϊκές όψεις του Ήλιου/Ερμή με τον Ουρανό δίνουν την απαραίτητη ώθηση να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και να δώσουν μια αίσθηση ελευθερίας. Μια σπίθα ενεργοποιείτε και μπορεί να αναπτυχθεί σε φωτιά δημιουργίας εάν το επιθυμήσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κρατήστε σήμερα την φλόγα και την αισιοδοξία σας ενεργή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητές σας μπορούν να οδηγήσουν εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας σε δημιουργικές οδούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με θάρρος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα γίνεστε ο φάρος για όσους έχετε κοντά σας και νιώθουν πως χάνουν τον δρόμο.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα παραμείνετε εστιασμένη/ος στον στόχο σας και ενώστε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζεστε το ίδιο όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, γίνετε το φωτεινό παράδειγμα και εμπνεύστε τους άλλους με τις ικανότητές σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ενώσετε κομμάτια του πάζλ που λείπουν και να δείτε την συνολική εικόνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ενεργητική δράση δεν είναι τόσο σημαντική σήμερα όσο να κατανοήσετε σε βάθος πράγματα και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, προσωπικά θέματα μπαίνουν στην άκρη σήμερα εάν χρειαστεί να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία απασχολούν τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας σήμερα μπορεί να σας μεταφέρει σε κόσμους όπου θα αναζωογονηθείτε και θα νιώσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν να ασχολείστε με θέματα σπιτιού ή με κάτι πολύ προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.