ΖΩΔΙΑ

30/12: Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου/ Καρκίνου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Δεκεμβρίου 2020

30/12: Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου/ Καρκίνου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σήμερα το πρωί και η συμμετοχή του Ερμή εντείνει την πίεση των ημερών. Τα συναισθήματα διογκώνονται και είναι δυσκολότερο να παραμείνουμε σταθερά σε μια θέση και άποψη. Το στοίχημα της σημερινής Πανσελήνου είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Να φροντίσουμε τους εαυτούς μας την ίδια στιγμή που κρατάμε μια σταθερή πορεία προς την επίτευξη ενός στόχου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε αποσυντονισμένη/ος λόγω εξωτερικών γεγονότων ή εσωτερικών διεργασιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανοίξτε τον βηματισμό σας προς μια κατεύθυνση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, την προσωπική σας αυτονομία κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει προς την διαπραγμάτευση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος σας βρίσκει να παλεύετε με τις σκέψεις σας προσπαθώντας να τις συνδυάσετε παραγωγικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζετε κυρίως σε ότι αφορά την συνεργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος σηματοδοτεί μια στιγμή την οποία με τα ταλέντα σας μπορείτε να φέρετε προσωπική πρόοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος σήμερα σας σπρώχνει να ανακαλύψετε νέα εδάφη και νέες προοπτικές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες αλλά και φρένα τα οποία μπορεί να βάζετε η ίδια/ο ίδιος στον εαυτό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου οπότε σας επηρεάζει άμεσα. Η πρόκληση και ταυτόχρονα το στοίχημα για εσάς αφορά τον τομέα σχέσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας ή την εργασία σας κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος και σας ζητείται να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να μπορέσετε να δώσετε προτεραιότητες σε θέματα που αποσκοπούν στην αυτό-εξέλιξή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.