30/12: Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου/ Καρκίνου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

 

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σήμερα το πρωί και η συμμετοχή του Ερμή εντείνει την πίεση των ημερών. Τα συναισθήματα διογκώνονται και είναι δυσκολότερο να παραμείνουμε σταθερά σε μια θέση και άποψη. Το στοίχημα της σημερινής Πανσελήνου είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Να φροντίσουμε τους εαυτούς μας την ίδια στιγμή που κρατάμε μια σταθερή πορεία προς την επίτευξη ενός στόχου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε αποσυντονισμένη/ος λόγω εξωτερικών γεγονότων ή εσωτερικών διεργασιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανοίξτε τον βηματισμό σας προς μια κατεύθυνση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, την προσωπική σας αυτονομία κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει προς την διαπραγμάτευση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος σας βρίσκει να παλεύετε με τις σκέψεις σας προσπαθώντας να τις συνδυάσετε παραγωγικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζετε κυρίως σε ότι αφορά την συνεργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος σηματοδοτεί μια στιγμή την οποία με τα ταλέντα σας μπορείτε να φέρετε προσωπική πρόοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος σήμερα σας σπρώχνει να ανακαλύψετε νέα εδάφη και νέες προοπτικές. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες αλλά και φρένα τα οποία μπορεί να βάζετε η ίδια/ο ίδιος στον εαυτό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου οπότε σας επηρεάζει άμεσα. Η πρόκληση και ταυτόχρονα το στοίχημα για εσάς αφορά τον τομέα σχέσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας ή την εργασία σας κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος και σας ζητείται να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να μπορέσετε να δώσετε προτεραιότητες σε θέματα που αποσκοπούν στην αυτό-εξέλιξή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.