ΖΩΔΙΑ

3/1: Kαλή ημέρα να σταθούμε στις λεπτομέρειες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Ιανουαρίου 2021

3/1: Kαλή ημέρα να σταθούμε στις λεπτομέρειες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας βοηθούν να εστιάσουμε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Οι άσκοπες μεταμφιέσεις και γενικότερα η σπατάλη είτε υλικών αγαθών είτε συναισθημάτων φαίνεται ανούσια. Απεναντίας, η ανάγκη να δώσουμε φροντίδα και να βοηθήσουμε στην ευνοϊκή ροή της ημέρας θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο ενθουσιασμός μπορεί να σας σπρώχνει σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το στοιχείο της ανακάλυψης έρχεται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί να βρίσκεται βαρετές κάποιες εκκρεμότητες αλλά σήμερα οι συνθήκες σας βοηθούν να τις τακτοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η προθυμία σας σήμερα να δώσετε τα φώτα σας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι πολύτιμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ικανότητά σας να δημιουργείτε χώρους κατάλληλους στο μυαλό σας για την αποθήκευση πληροφοριών είναι εξέχουσα και αξιοζήλευτη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η περισυλλογή είναι χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επαφή με την ελπίδα και ένα όραμα σήμερα θα βοηθήσει όχι μόνο εσάς αλλά και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα το θάρρος θα είναι πολύ βοηθητικό. Καταστάσεις χρειάζονται να τακτοποιηθούν και να μπουν τα πράγματα σε μια περισσότερο λογική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να βρείτε κάτι το οποίο θα το επιθυμήσετε πολύ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η δημιουργική σας δύναμη είναι έντονη σήμερα και θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέες αξιολογήσεις φέρνει η σημερινή ημέρα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.