ΖΩΔΙΑ

4/1: Σημασία έχει το νόημα πίσω από τις λέξεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Ιανουαρίου 2021

4/1: Σημασία έχει το νόημα πίσω από τις λέξεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά μας. Πολύ καλή ημέρα για δημιουργικές ενέργειες αλλά όχι για δράσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί καλά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά σε ένα θέμα που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική ή/και ρομαντική φύση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί να υπάρξει αμφιθυμία σήμερα σε ένα προσωπικό σας ζήτημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει δώρα και επιτυχίες ή το αντίθετο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά βάσει των αξιών σας θα είναι έντονη σήμερα και η διαίσθησή σας αρωγός σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας φωτίζει τα αστέρια για εσάς και οι σκέψεις σας παίρνουν φωτιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να αισθάνεστε μόνη/ος ακόμη και εάν είστε με άλλους ανθρώπους μαζί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου σας βάζει στην διαδικασία να τακτοποιείτε εκκρεμότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος να κάνετε ότι θέλετε χωρίς άγχος ή πλαίσιο θα είναι εντονότερη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η φαντασία σας είναι πολύ ενεργή σήμερα. Παρόλο που αναζητάτε περισσότερο σταθερά εδάφη, σήμερα, καλό θα ήταν να αφεθείτε στην ροή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα ήταν να πάρετε τα πράγματα επιδερμικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι βαθυστόχαστες έννοιες δεν είναι της παρούσης και θα σας μπερδέψουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.