ΖΩΔΙΑ

6/1: Ανάγκη για αρμονία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Ιανουαρίου 2021

6/1: Ανάγκη για αρμονία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν ο Άρης αλλάξει ζώδιο, η Σελήνη στον Ζυγό μας προσκαλεί να ζήσουμε περισσότερο ειρηνικά με τους ανθρώπους δίπλα μας. Η διπλωματική στάση και οτιδήποτε μπορεί να κρατήσει της ισορροπίες μας βοηθά να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε περισσότερο δημιουργικές και αρμονικές καταστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας ακόμη και εάν δεν το θέλετε σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τους άλλους ανθρώπους σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να κάνετε πράγματα τα οποία για κάποιον λόγο έχουν μείνει στην μέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σημαντικά πράγματα στην ζωή σας δεν ξεθωριάζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση από πολύ μικρά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα χρειάζεται να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους για να φέρετε την εξέλιξη που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ακόμη και εάν σας πιέζουν οι χρόνοι ή εσείς νιώθετε πως θέλετε να ολοκληρώσετε κάτι που αγχώνει, σήμερα χρειάζεται να πάρετε τον χρόνο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί να δεσμευτείτε με ότι υπόσχεται αρμονία, ισορροπία και κυρίως ομορφιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι ρυθμοί σήμερα χρειάζεται να χαλαρώσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι φιλικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη σας σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει δυναμική θα είναι αισθητή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μια ιδέα μπορεί να αναπτυχθεί και να σας οδηγήσει σε παραγωγικούς δρόμους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.