ΖΩΔΙΑ

7/1: Άρης στο Ταύρο μέχρι 3 Μαρτίου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Ιανουαρίου 2021

7/1: Άρης στο Ταύρο μέχρι 3 Μαρτίου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Άρης στον ζώδιο του Ταύρου μέχρι αρχές Μαρτίου, δίνει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε την αίσθηση μονιμότητας ανάλογα τις προσωπικές μας αξίες, συναισθηματικές /υλικές. Να μπορέσουμε να διακρίνουμε ποία από τις επιθυμίες μας μπορεί πραγματικά να γειωθεί, ώστε με πείσμα και αποφασιστικότητα να προβούμε σε αλλαγές απαραίτητες για την επίτευξη της. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι αξίες έρχονται στην πρώτη γραμμή με την διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι αρχές Μαρτίου δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωή σας και να το υπερασπιστείτε με πάθος.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο σας ζωντανεύει την επιθυμία και σας ρίχνει στην αρένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Ταύρο σας δίνει την δυνατότητα να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σας βάζει στην διαδικασία να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει κυρίως σε κοινωνικό πλαίσιο και ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου δηλώνει μια κοπιαστική περίοδο για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Άρη στον Ταύρο για εσάς ενισχύοντας το πείσμα και την επιμονή σε έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την επιθυμία σας για κάτι το οποίο μπορεί να δώσει ασφάλεια και να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δίνει ενέργεια και θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναλάβετε υποχρεώσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να πάρετε σταθερές αποφάσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Ταύρο προσθέτει δύναμη και αντοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Άρη στον Ταύρο μπορεί να δηλώνει μια περίοδο την οποία χρειάζεται να κοπιάσετε για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι επιθυμίες και οι ιδέες σας αλλάζουν τρόπο έκφρασης με τον Άρη στον Ταύρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.