ΖΩΔΙΑ

9/1: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 1η Φλεβάρη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2021

9/1: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 1η Φλεβάρη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι την 1η Φεβρουαρίου δημιουργεί και φουντώνει την ανάγκη να κάνουμε περισσότερο γειωμένες και γόνιμες σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Η Θεά του Έρωτα και της Αγάπης μας βοηθά να αλληλοσυνδεθούμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι τις ευκαιρίες στο σήμερα της ζωής μας και να φέρουμε τις ανάλογες απολαβές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εστιάζει την ενέργεια της κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη μπαίνει σε ένα πολύ ευεργετικό ζώδιο για εσάς, τον Αιγόκερω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο τί είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή σχετικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι την 1η Φεβρουαρίου ξεκαθαρίζει τομείς που σχετίζεστε εσείς με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Θεά της Αγάπης σας βοηθά να βάλετε όχι μόνο στόχους αλλά να προχωρήσετε και προς την υλοποίησή τους μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Θεά της Αγάπης και της αλληλο-σύνδεσης στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί θετικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω πολύ προσωπικά σας ζητήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο για επανεξέταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να οργανώσετε και να οργανωθείτε κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται τόσο με την υλική όσο και με την συναισθηματική σας ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας βοηθά να αλλάξετε ότι πλέον δεν σας ταιριάζει ή δεν το έχετε ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο τομέας των σχέσεων και ο ρόλος που έχετε μέσα σε αυτές θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα με την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά προνόμια φέρνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για εσάς ακόμη και εν μέσω δυσκολιών λόγω των εξωτερικών γεγονότων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.