ΖΩΔΙΑ

11/1: Αισιόδοξα τα μηνύματα λίγο πριν τη νέα Σελήνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιανουαρίου 2021

11/1: Αισιόδοξα τα μηνύματα λίγο πριν τη νέα Σελήνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα μαζί με την Αφροδίτη και οι θετικές τους όψεις με Άρη και Ουρανό μας παρακινούν να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση. Με την σχέση του Ερμή με τον Δία μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να αξιοποιήσουμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να εκφραστούμε με ελευθερία την ίδια στιγμή που η δίψα για γνώση και ομορφιά γύρω και μέσα μας, μας σπρώχνει προς καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σημαντικές αξίες κινητοποιούνται σήμερα και νιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε και βουνά εάν το θελήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με θάρρος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να είναι έντονα και επεκτατικά ωστόσο χρειάζεται να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά κοινωνικά δρώμενα γύρω σας, σας σπρώχνουν προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η εργασία, η καριέρα και οτιδήποτε κινείται στις καθημερινές σας δραστηριότητες κινητοποιούνται έντονα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα είναι πολύ υποστηρικτικά σήμερα για δράσεις οι οποίες περιέχουν ένα καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή σχετίζονται με παιδιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το σπίτι, η οικογένεια και πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα για αξιολόγηση ή τακτοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα σας φέρνει κοντά με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν πολύ υποστηρικτικά και επεκτατικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα έρχονται ιδέες ή/και λύσεις για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι πολύ ευνοική ημέρα για να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να δυναμώσει την αίσθηση την ασφάλεια στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι σκέψεις σας σήμερα παίρνουν διάφορες αποχρώσεις και εσείς καλείστε να τις συνδυάσετε δημιουργικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η δημιουργικότητά σας είναι πολύ έντονη σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.