ΖΩΔΙΑ

12/1: Πως σας βοηθά η Σελήνη στον Αιγόκερω πριν την αυριανή Νέα Σελήνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιανουαρίου 2021

12/1: Πως σας βοηθά η Σελήνη στον Αιγόκερω πριν την αυριανή Νέα Σελήνη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μας τροφοδοτεί με πρακτικές σκέψεις. Τα συναισθήματα πολλά λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και η επιθυμία για δράση προς έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη νιώθετε πως ο ενθουσιασμός σας χρειάζεται πραγματικά να βρει πολύ συγκεκριμένο στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα πάρτε δεσμεύσεις που γνωρίζετε πως πραγματικά μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η διαίσθησή σας σήμερα είναι έντονη και καθοδηγούν τις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι δράσεις σας σήμερα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να φέρετε ή να ολοκληρώσετε κάτι που σας ενδιαφέρει, κάτι που το γνωρίζετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση και επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι δεσμεύσεις που παίρνετε αυτή την στιγμή είναι μια προσωπική υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να έρθετε σε επαφή με έναν φίλο, μια φίλη ή ένα άτομο το οποίο εκτιμάτε και θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα είναι εύκολο να ασχοληθείτε με κάτι παραγωγικά εάν μπορείτε να δείτε την αντικειμενική του αξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επαφή και η ισορροπία μεταξύ εσάς και τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι το Α και το Ω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσα από τις καταστάσεις που κινητοποιούνται έρχεστε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ευελιξία και η διπλωματική σας στάση θα είναι ότι καλύτερο σήμερα για να προχωρήσετε τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.