ΖΩΔΙΑ

13/1: Νέες δυνατότητες και προοπτικές - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Ιανουαρίου 2021

13/1: Νέες δυνατότητες και προοπτικές - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Οι πλανητικές επιρροές αυτό το διάστημα μπορεί να μην εκπέμπουν ιδιαίτερη συναισθηματική θαλπωρή και ζεστασιά όμως δυναμώνουν την πίστη και την ελπίδα σε έναν σκοπό. Η στήριξη και η αλληλοβοήθεια αυτή την στιγμή είναι σημαντικές ιδιότητες είτε αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καινούργιοι άνθρωποι και συνδέσεις έρχονται αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί εμπόδια στον δρόμο σας ή υποχρεώσεις σήμερα να σας βαρύνουν περισσότερο ή να νιώσετε κάπως άβολα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η πανοραμική ματιά μιας κατάστασης η οποία είναι κινητοποιημένη στο σήμερα της ζωή σας είναι η σημαντικότερη ενέργεια που μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σπατάλη σε ανούσια πράγματα σας έχει κουράσει ή/και απογοητεύσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σημαντικές επαφές και συζητήσεις ακόμη και με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έρχονται λύσεις για να σας αποφορτίσουν από το πρόγραμμα σας ή από κάτι το οποίο έχει πέσει βαρύ στους ώμους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφήστε χώρο για προσωπική χαρά και ευχαρίστηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και η δημιουργία ισχυρών δεσμών από επιθυμία γίνονται ανάγκη αυτή την στιγμή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ευκαιρία να δείτε νέες ιδέες και προοπτικές δίνονται σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι μια καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πληθώρα πλανητικής δυναμικής στο ζώδιο σας αυτή την στιγμή σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους αλλά και νέους στόχους οι οποίοι θα σας φέρουν ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα για εσάς. Ταξινομήστε τα πράγματα βάσει σπουδαιότητας και αφήστε πίσω ότι δεν είναι βοηθητικό πια στην ζωή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.