ΖΩΔΙΑ

15/1: Διόρθωση καταστάσεων ή αλλαγή πλεύσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιανουαρίου 2021

15/1: Διόρθωση καταστάσεων ή αλλαγή πλεύσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα τις τελευταίες ημέρες (θα είναι σε ισχύ για ακόμη 3-4 ημέρες) και η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη Ουρανού, μας βοηθούν να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που είναι ανοιχτές ή ακόμη και να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης προς εντελώς νέες κατευθύνσεις. Ταυτόχρονα, η Σελήνη στον Υδροχόο, μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα πανιά ανάλογα την πορεία μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα αυτές τις ημέρες στον ουράνιο θόλο σας δίνει την απαραίτητη δυναμική και το σθένος να κινηθείτε προς έναν στόχο. Ανεξάρτητα εάν αφορά τα επαγγελματικά σας ή κάτι στην προσωπική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα είναι η δική σας ενδυνάμωση.

Για τους Ταύρους, φιλοσοφικές αναζητήσεις μπορούν αυτή την στιγμή να σας βοηθήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δύσκολες ημέρες εάν δεν είστε σε επαφή με τις αληθινές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα απέναντι σας ενεργοποιούν κυρίως τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες” αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα κομμάτι στην εργασία σας ή μια δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας έρχεται δυναμικά για να σας δείξει την αξία της. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, το παιχνίδι παίζετε στα αντίθετα και εσείς είστε διατεθειμένη/ος να μην κάνετε πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το σπίτι ή/και η ιδιωτική σας ζωή αυτή την στιγμή ζητά την δυναμική σας παρουσία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία είναι πολύ δυνατή και σημαντική αυτή την στιγμή με τον κυβερνήτης του ζωδίου σας, Πλούτωνα μαζί με τον Ήλιο και τον πλανήτη Ουρανό να αρχίζει την ορθή του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλή στιγμή να εκτιμήσετε σωστά πολλά πράγματα που σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ταυτόχρονα με την ορθοδρόμηση του πλανήτη Ουρανού σας θέλουν πρωταγωνίστρια/στή της ίδια της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι συγκεκριμένες ημέρες λειτουργούν σε βαθύτερα επίπεδα ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα που είναι κινητοποιημένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούν το πάντρεμα του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη Ουρανού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.