ΖΩΔΙΑ

17/1: Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα δίνουν μαγικό άγγιγμα σε ό,τι έχει νόημα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

16 Ιανουαρίου 2021

17/1: Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα δίνουν μαγικό άγγιγμα σε ό,τι έχει νόημα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερα συναισθηματικά κανάλια πριν εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Η διαίσθηση είναι ενεργή και βοηθητική κατά την διάρκεια της ημέρας δίνοντας ένα μαγικό άγγιγμα σε ότι έχει πραγματικό νόημα για εμάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε τα όνειρα και τις βαθύτερές σας επιθυμίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε επαφή με όμορφα και δημιουργικά συναισθήματα, είναι καλοδεχούμενο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το ταλέντο και την δημιουργική φαντασία, τα έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, έντονη η ενσυναίσθηση σήμερα και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά εάν αποφασίσετε να κάνετε ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ένα κομμάτι δικό σας το οποίο έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζουν με εμπνεύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη τα οποία μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες και τρόπους να καλυτερέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαρά που θα νιώσετε μέσα από την ολοκλήρωση μιας προσδοκίας σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά σας θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται ενδιαφέρουσα από πολλές πλευρές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την ροή και να αφεθείτε προς την κατεύθυνση που σας οδηγεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ημέρα είναι δική σας. Οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όλους τους πιθανούς τρόπους για να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.