ΖΩΔΙΑ

19/1: Άρης/Ουρανός φέρνουν ξαφνικά γεγονότα ή νέα δεδομένα στο φως- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Ιανουαρίου 2021

19/1: Άρης/Ουρανός φέρνουν ξαφνικά γεγονότα ή νέα δεδομένα στο φως- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι σε ισχύ τις τελευταίες ημέρες και κορυφώνεται μέχρι την Τρίτη. Το πάντρεμα των συγκεκριμένων πλανητικών ενεργειών συνοδεύεται με ξαφνικές σκέψεις που εμπνέουν αλλαγή. Είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε σε εσωτερικό επίπεδο, η ανάγκη να σπάσουμε δεσμά προσκόλλησης με το παρελθόν θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είναι καλή στιγμή να κάνετε τις απαραίτητες διεργασίες για να ελευθερωθείτε από ότι σας βαραίνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις σας είναι πολύ δημιουργικές και μπορούν να σας βοηθήσουν σε μελλοντικά σχέδια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αυτές τις ημέρες δίνεται η δυνατότητα μέσα από σκέψεις και εμπνεύσεις να βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε αυτή την στιγμή να βάλετε νέα πλώρη προς νέες διαδρομές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, παλαιές υποχρεώσεις αυτή την στιγμή πρέπει να τακτοποιηθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η υπομονή μπορεί να μην είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί αυτές τις ημέρες σχετικά με κάτι που περιμένετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να θεωρήσετε πως έχετε ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας το οποίο πραγματικά δεν ξέρετε τι να το κάνετε αυτή την στιγμή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ή τις εσωτερικές αναταραχές είναι πολύ ευνοϊκή στιγμή για εσάς σε σχέση με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αυτή την στιγμή μπορείτε να τοποθετήσετε τις απόψεις και τις εμπνεύσεις σας σε μια νέα πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οτιδήποτε στέκεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή μπορείτε με θάρρος να το αντιμετωπίσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο Άρης με τον Ουρανό να φέρνουν αναταραχές σε πολύ προσωπικά σας εδάφη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις ή/και προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.