ΖΩΔΙΑ

20/1: Ήλιος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Ιανουαρίου 2021

20/1: Ήλιος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ένας νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά σήμερα με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τις επόμενες 30 ημέρες δίνεται η δυνατότητα να βρούμε την αλήθεια μέσα μας ώστε να μπορέσουμε να σπάσουμε άκαμπτα μοτίβα τα οποία μπλοκάρουν την ενέργεια και την δράση μας. Να αλλάξουμε ότι μας κρατά πίσω, μακρυά από όνειρα και προσδοκίες.
Τις πρώτες ημέρες του ταξιδιού του Ήλιου από τον Υδροχόο, μέχρι την Τρίτη, θα είναι πολύ έντονες, λόγω της ταυτόχρονης σχέσης του Άρη με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανού. Καλό θα ήταν να προχωρήσουμε έχοντας στραμμένη την ματιά μας στην μεγάλη εικόνα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια σπίθα ανανεώνει την ελπίδα και το όραμα με τον Ήλιο στον Υδροχόο για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από σκληρή εργασία και τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα σας δοθούν περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, νέες δυνατότητες ανοίγονται με τον Ήλιο στον Υδροχόο σχετικά με την μάθηση, την φιλοσοφία ή/και το εξωτερικό.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου σπάει μοτίβα τα οποία έχουν μπλοκάρει τον δρόμο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι ανάγκη για εσάς αλλά ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να δείτε πως ακόμη και αν δεν είναι όλα σε μια σειρά τακτοποιημένα μεταφορικά ή κυριολεκτικά, μπορείτε να είστε παραγωγική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πειραματιστείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε ελεύθερη/ος θα είναι έντονη με τον Ήλιο στον Υδροχόο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει περιοχές οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν βαλτώσει ή εσείς νιώθετε εγκλωβισμένη/ος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία θα είναι το μέσον το οποίο θα σας ωφελήσει για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τον τομέα των οικονομικών και των αξιών κινητοποιεί ο Ήλιος στον Υδροχόο για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση μέσω νέων ευκαιριών. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία σας θα είναι τα κύρια συστατικά για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρνει εσωτερικές αναταραχές αλλά ο μόνος λόγος που θα το κάνει είναι για να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.