22/1: Σήμερα βάλτε στο σωστό πλαίσιο πράγματα και καταστάσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά να γειώσουμε καταστάσεις και να τους δώσουμε σχήμα και πλαίσιο. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα βοηθά σε αυτή την διαδικασία κάνοντας ταυτόχρονα εσωτερικές διεργασίες και προσθέτοντας ομορφιά και κάλλος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

 

Για τους Κριούς, ένα οικονομικό θέμα σήμερα θα μπορούσε να ευνοηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ασχοληθείτε σήμερα με τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και οι σκέψεις περνούν από βαθύτερα κανάλια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά και εργασιακά θέματα κινητοποιεί η σημερινή ημέρα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, κάτι αυτή την στιγμή έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ιδιωτική σας ζωή παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα κινητοποιούνται σήμερα με τα αντίστοιχα πλανητικά δρώμενα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία είναι ενεργά σε καθημερινή βάση ή που αφορούν την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών μπορεί να σας απασχολούν αυτό το διάστημα και είναι η καταλληλότερη ημέρα για να βρείτε λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους για να προβληθούν τα ταλέντα σας με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και εσείς προσπαθείτε να ταξινομήσετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..