ΖΩΔΙΑ

26/1: Έρχονται απολαβές όπου έχετε επενδύσει - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιανουαρίου 2021

26/1: Έρχονται απολαβές όπου έχετε επενδύσει - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Δία μέχρι το τέλος της εβδομάδας μας βοηθά σε οτιδήποτε έχει περιθώριο επέκτασης. Είτε αφορά ένα προσωπικό μας ζήτημα είτε ένα επαγγελματικό θέμα αυτές τις ημέρες εάν είμαστε ανοιχτοί και δεκτικοί μπορούμε να αλλάξουμε / βελτιώσουμε την δική μας πραγματικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο με σκοπό την επέκταση μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η εργασία και οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σας αυτή την στιγμή μπορεί να βελτιωθεί.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, φιλοσοφικές αναζητήσεις θα σας βοηθήσουν σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα πολύ προσωπικό σας θέμα αυτή την στιγμή είναι στο χέρι σας εάν θα το επεκτείνετε ή θα το αφήσετε στην άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επεκτείνονται αυτή την στιγμή και δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε ή να αυξήσετε τις συνδέσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η καθημερινή ρουτίνα ή εργασία αλλάζει αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή με ότι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή αυτή την στιγμή μπορεί να είναι πηγή εμπνεύσεων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε αυτή την στιγμή να βελτιώσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα αξιών μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να επεκταθείτε εσείς η ίδια/ο ίδιος μέσα από την προβολή των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να εστιάσετε σε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε να φέρετε στην ζωή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.