ΖΩΔΙΑ

28/1: Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα/Υδροχόου – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιανουαρίου 2021

28/1: Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα/Υδροχόου – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα / Υδροχόου αυξάνει την δημιουργική μας έκφραση και την ανάγκη για σεβασμό στην ιδιαιτερότητα, την ελευθερία και τον προσωπικό μας χώρο. Ο Κρόνος, ο Άρης και ο Ουρανός ενεργοί υποστηρικτές και συμμετέχοντες στην σημερινή Πανσέληνο, μας δηλώνουν πως το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας ικανότητες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μικρή η αντίσταση σε ότι σας γεμίζει χαρά και προσθέτει δημιουργική νότα στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είτε κάτι έρχεται από το παρελθόν είτε είναι πρόσφατο κινητοποιεί αυτή την στιγμή πολύ προσωπικά σας κομμάτια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ευκαιρίες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στους τομείς της επικοινωνίας για εσάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας επισημαίνει την σημαντικότητα του να ανανεώνετε τα πράγματα και τις πεποιθήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πρωταγωνίστρια/ής της Πανσελήνου στο ζώδιο σας μπορείτε να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε κάτι το οποίο πραγματικά έχετε στην καρδιά σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ακόμη και εάν νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας θα πρέπει να ξέρετε πως είναι μια πολύ παραγωγική στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επαφή με ομάδες ανθρώπων ή άτομα που έχετε κοινό όραμα είναι σημαντική ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κινητοποιεί εργασιακά και θέματα καριέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οποιαδήποτε δραστηριότητα έχετε με ανώτερες σπουδές, το εξωτερικό και την φιλοσοφία, η Πανσέληνος λειτουργεί βοηθητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά/κληρονομικά θέματα ή ζητήματα που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε πράγματα τα οποία εμπεριέχονται στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.