ΖΩΔΙΑ

31/1: Θολό το τοπίο σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιανουαρίου 2021

31/1: Θολό το τοπίο σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής ανάδρομος και η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο απέναντι από τον Ποσειδώνα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν σύγχυση τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας. “Τρεις μετράμε και μια κόβουμε” σήμερα και προχωρούμε τα βήματα μας με σύνεση και υπευθυνότητα.

Για τους Κριούς, εργασιακά και καθημερινά πράγματα μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μπορεί να είναι έντονη αλλά την ίδια στιγμή θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και σειρά. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό σήμερα.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν είναι καλή ιδέα να ανοίξετε συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε κοντά σας και αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία θέλει ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα ήταν σήμερα να μην ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα ή θέματα αξιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δύσκολη ημέρα για δράσεις για τις οποίες δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι εύκολο να βγάλετε νοήματα και συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν την δουλειά σας σήμερα θα πρέπει αποφευχθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι εμπνεύσεις είναι το μόνο δυνατό σημείο σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν να απέχετε από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας φέρει σε δύσκολη θέση.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας και ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση κυρίως σε θέματα που αφορούν εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.