ΖΩΔΙΑ

1/2: Aφροδίτη στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Ιανουαρίου 2021

1/2: Aφροδίτη στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και προστίθεται ακόμη μια πλανητική ενέργεια στο stellium του Υδροχόου. Μέχρι 25 Φεβρουαρίου στο αέρινο ζώδιο του ουράνιου θόλου, η Θεά της Αγάπης και της συνεργασίας θα προσθέσει το δικό της αντισυμβατικό χρώμα, βοηθώντας παράλληλα τις δράσεις, κυρίως μέσα σε ομάδες ανθρώπων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε νέους τρόπους σύνδεσης με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη σας για αναγνωσιμότητα και προβολή θα είναι εντονότερη και περισσότερο στοχευμένη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και να κατανοήσετε περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η συναισθηματική ή/και υλική ικανοποίηση θα είναι το κύριο μέλημα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η πνευματική συμβατότητα και οι ανθρωπιστικές συνιστώσες είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, το ρεζερβουάρ σας γεμίζει ενέργεια και είστε ανοιχτή/ός για νέα καινούργια ενδεχόμενα που έρχονται στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθά να εκφραστείτε ελεύθερα και να χαρείτε μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Θεά της αρμονίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει κυρίως προσωπικά σας θέματα, το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αλλάζει, δίνοντας ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέες οδούς και φέροντας νέα άτομα στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη είναι στενά συνδεδεμένη με τις αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα όνειρο, μια προσδοκία ή κάτι που θα βοηθήσει την εικόνα σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα κανάλια ανοίγει η Αφροδίτη στον Υδροχόο και σας παροτρύνει να τα ακολουθήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.