ΖΩΔΙΑ

7/2 Σήμερα είναι στο χέρι σας εάν θα αφεθείτε στο χάος ή θα ψάξετε την άκρη του κουβαριού-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Φεβρουαρίου 2021

7/2 Σήμερα είναι στο χέρι σας εάν θα αφεθείτε στο χάος ή θα ψάξετε την άκρη του κουβαριού-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή (ανάδρομο) στο ουράνιο σκηνικό θολώνει το τοπίο και χρειάζεται να έχουμε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. Καλό θα ήταν να μην γίνουν σημαντικές συζητήσεις και να μην παρθούν τελικές αποφάσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν γιατί λάθη καραδοκούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, φωτίζοντας ο Ήλιος τον Ερμή στον ουράνιο θόλο ενδέχεται να αισθανθείτε ακόμη πιο έντονα την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την σύνοδο Ήλιου/Ερμή στον ουράνιο θόλο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας και το κοινωνικό σας στάτους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, την επανατοποθέτηση σε ότι είναι ανοιχτό ή άλυτο αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ζητά ο Ερμής ανάδρομος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος σας βοηθά να δείτε με ποίον τρόπο οι δράσεις σας μπορούν να βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σύνοδος Ήλιου/Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε την πανοραμική εικόνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος σήμερα φωτίζει τα θέματα που έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η πανοραμική εικόνα ανοίγει διάπλατα μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στην επιφάνεια και ο Ήλιος σήμερα ρίχνει πάνω τους τον προβολέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, επαφές και γενικότερα η επικοινωνία  κάθε είδους έχει δυσκολέψει πολύ με τον Ερμή ανάδρομο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους,  φόβους ή εσωτερικές βαθύτερες ανάγκες ενεργοποιεί ο ανάδρομος Ερμής στην προσπάθεια σας να φέρετε ή να διατηρήσετε την αίσθηση ασφάλειας στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές πλανητικές ενέργειες στο ζώδιο σας αυτή την περίοδο ζωντανεύουν και τα πιο απομακρυσμένα κύτταρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο μυαλό σας και εσείς προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.