ΖΩΔΙΑ

11/2: Ποια «πρέπει» σας κρατούν σε ακινησία ενώ διψάτε για αλλαγή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Φεβρουαρίου 2021

11/2: Ποια «πρέπει» σας κρατούν σε ακινησία ενώ διψάτε για αλλαγή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Η συμμετοχή πολλών πλανητών στο ίδιο ζώδιο, μας προσανατολίζουν για τις επόμενες 28 ημέρες, προς το μέλλον και τις ενέργειες τις οποίες μπορούμε να κάνουμε, ευκολότερα αυτή την στιγμή, προς την προσωπική μας ελευθερία, ξεπερνώντας αντιστάσεις και εμπόδια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την γενικότερη εικόνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη σας παροτρύνει να είστε αληθινή/ός σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είναι περίοδος που επανεξετάζετε τα πράγματα προσπαθώντας να δείτε την αντικειμενική τους υπόσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας θυμίζει πως για να έχετε αυτό που θέλετε αυτή την στιγμή θα πρέπει να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κρατούν μακριά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη απέναντι σας μαζί με πληθώρα πλανητικών ενεργειών σας ωθεί να είστε σε επαφή με τον “ρυθμό”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας έχει κουράσει και έχει καταντήσει προβλέψιμο είναι στιγμή να απομακρυνθεί από κοντά σας, λέει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο οι συστολές και οι φόβοι απομακρύνονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η αναγέννηση είναι στο στοιχείο σας οπότε η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν θα φέρει προκλήσεις τις οποίες δεν τις περιμένετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία και η θετική έκβαση των καταστάσεων θα είναι το κύριο μέλημά σας με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικές προκλήσεις έχουν ήδη έρθει με την πολυαστριά στο ζώδιο του Υδροχόου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον ζώδιο σας, σας προτρέπει να επανατοποθετηθείτε σχετικά με την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό και είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.